Angioplastiile coronariene cu stent

0
302

În cadrul noului Centru de Cardiologie Clinică și Intervențională al Spitalului Sf. Constantin se efectuează în mod curent angioplastii coronariene, proceduri minim-invazive prin care arterele îngustate sau blocate sunt lărgite.

Două astfel de cazuri recente:

Prima angioplastie coronariană cu stent efectuată în cadrul Centrului nostru de Cardiologie Clinică și Intervențională: pacient în vârstă de 73 de ani, ce suferea de boală coronariană ischemică și angină pectorală de efort. Echipa de cardiologi intervenționiști: Dr. Cristian Popescu și Dr. Dragoș Lupu.

Un alt caz rezolvat cu succes în cadrul Centrului nostru de Cardiologie Clinică și Intervențională: 📌 Pacient în vârsta de 50 de ani care s-a prezentat cu angină de novo (durere în piept fără istoric de afecțiuni cardiovasculare), diagnosticat cu subocluzie ADA proximal (artera descendentă anterioară). 👥 Echipa noastră de cardiologi intervenționiști, Dr. Cristian Popescu și Dr. Dragoș Lupu au efectuat intervenția de angioplastie cu stent activ pe ADA. Pacientul a fost externat după 24 de ore de la intervenție evitând astfel, cu ajutorul angioplastiei efectuate la timp, anumite complicații grave cum ar fi infarctul miocardic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.