Din 4 noiembrie 2019, un nou Centru de Cardiologie Clinică și Intervențională la Spitalul Sf. Constantin

2
1061

În cadrul noii locații a Spitalului Sf. Constantin de pe Calea București 318, în luna noiembrie va începe activitatea Centrul de Cardiologie Clinică și Intervențională.
Laboratorul de Cateterism Cardiac și Angiografie dispune de cel mai modern angiograf din regiune care va putea deservi pacienți din toată țara. Se vor efectua coronarografii, arteriografii, angioplastii coronariene cu stent și angioplastii periferice cu stent. Procedurile intervenționale vor fi efectuate în peste 95% din cazuri prin abord radial.

Centrul are o capacitate de 17 paturi, din care 2 paturi de USTACC (Unitate de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienților Cardiaci Critici) dotate la cel mai înalt nivel, unde vor fi tratați pacienți cu diagnostice din toată patologia de boli cardiovasculare.
Echipa de medici cardiologi a noului centru este formată din: Dr. Dragoș Lupu, Dr. Cristian Popescu, Dr. Emil Moldovan (medici cardiologi intervenționiști), Dr. Mohamed Jeridi (medic specialist cardiolog), Dr. Adina Frâncu, Dr. Liliana Jupoiu (medici cardiologi clinicieni).

2 COMENTARII

  1. Felicitari pentru personalul noului centru. Ma intereseaza daca se poate efectua si operatia Morrow pentru CMHO. Va multumesc.

    • Bună ziua, mulțumim pentru cuvintele frumoase. Intervenția de care aveți nevoie ține de chirurgia cardiacă, nu de cardiologia intervențională, iar spitalul nostru nu are încă secție de chirurgie cardiacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.